Arcadabloggen

Följ med bakom kulisserna på Högskolan Arcada i Helsingfors
Header

Alumnträff på Norex

14.11.2013 14:20 | Skriven av Arcada i Alumn | Evenemang

Ett tjugotal alumner och studenter träffades igår kväll på Norex för att höra Tomas “Tomppi” Lönnbergs story som företagare och för att nätverka. Stämningen var från början familjär och på topp på familjeföretaget Norex. Tomppi berättade sin story, hur han blev företagare och hur han fått Norex Spirits att växa i en tid där branschen gör back. Han berättade om hur de fokuserat och effektiverat verksamheten och det bär frukt. Det väckte diskussion och frågor.

I samband med att alla fick sig en matbit kom diskussionen igång. För att nämna något om diskussionerna som pågick under kvällen kan nämnas bla. strategier, Linkedin, samarbete, fokusering inom verksamheten för att effektivera, diskussion om CRM verktyg, om det ekonomiska läget och andra aktuella ämnen som berör företagare idag var på tapeten. Tiden tog dessvärre slut och hoppeligen fortsätter diskussionerna även nu efteråt. Visitkort böts, kontakter knöts – det är rätt vanligt på de här nätverksträffarna.

Spontana kommenterar var “ Tomppis presentation var intressant”, ” det är bra för businessen med sådana här träffar” och ”fint med så många olika företag på plats”. Tack till alla som deltog! Nästa träff blir under våren 2014 – vi håller kontakt.

/Mia, alumnkoordinator

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.