Arcadabloggen

Följ med bakom kulisserna på Högskolan Arcada i Helsingfors
Header

Early Birds på Svenska dagen

14.11.2013 14:09 | Skriven av Arcada i Okategoriserade

På Svenska dagen var det många studenter och medarbetare på Arcada som ställt väckarklockan tidigare än vanligt och styrde kosan mot Arabiastranden och högskolan i arla morgonstund. På Arcada väntade ett fullfjädrat frukostbord i Early Bird -stil Svenska dagen till ära. Utöver frukost fick vi också njuta av trevlig samvaro och musik. Arkören, högskolans egen kör, sjöng tillsammans med alla gäster Modersmålets sång. Dessutom hade vi våra Arcada DJ:s Philip och Tomas på plats för att hjälpa oss starta dagen. Den senaste Arcadafilmen, som våra studenter både planerat och producerat, hade också premiärvisning under eventet.

Det blev en trevlig morgonstund tillsammans och vi hoppas att detta var startskottet för en ny Arcadatradition.

Vi ser fram emot nästa år!

/Gunilla

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.