Arcadabloggen

Följ med bakom kulisserna på Högskolan Arcada i Helsingfors
Header

Högskoledagarna 2013

14.11.2013 14:13 | Skriven av Arcada i Utbildning

I förra veckan var det återigen dags för två intensiva högskoledagar, och vi är glada över att Arcada även detta år låg bland de mest populära besöksmålen! På stora torget hade vi laddat upp med utbildningsmässa där studenter och tutorer presenterade våra utbildningar och svarade på frågor om allt från inträdesprov till hur det är att studera på Arcada.

Under infotillfällena fick våra besökare också chansen att se vad som händer ute i våra klassrum och läromiljöer. Förstavårdstudenterna visade hur man sätter en kanyl och dropp på en riktig patient, medan maskinerna i plastlabbet gick varma och vår tv-studio fylldes med åhörare. I auditorierna samlades bland annat potentiella blivande barnmorskor och företagsekonomer, medan de som ville höra mer om idrott, socionomutbildningen, fysioterapi och ergoterapi fyllde upp stolarna i plintklassen.

Vi hoppas att alla ni som besökte oss fått nyttig information inför ert framtida val av studieplats. Förhoppningsvis trivdes ni lika mycket i vårt sällskap som vi i ert!

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.