Arcadabloggen

Följ med bakom kulisserna på Högskolan Arcada i Helsingfors
Header

Stämningsfull Luciafest i antågande

11.12.2013 16:18 | Skriven av Arcada i Evenemang

På Arcada har vi en lång och fin tradition av Luciafirande, som under de senaste åren har vuxit till hela högskolans gemensamma Luciafest, där bl.a. studenter, alumner och nuvarande och tidigare medarbetare samlas.

Luciafesten på Arcada är stämningsfull och då Luciasången ljuder högt och ljuset sprider sig i den mörka decembermorgonen på Stora torget infinner sig väntan på julen. På festen får vi njuta av skönsjungande Lucia med följe och stämningsfulla julsånger framförda av Arkören, högskolans egen kör bestående av både studenter och medarbetare.

Om du inte har upplevt Luciafesten och sett Arcadas egen Lucia sprida ljus i den mörka decembermorgonen tidigare, så häng med i år – jag lovar att du inte ångrar dig!

/Gunilla

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.