Arcadabloggen

Följ med bakom kulisserna på Högskolan Arcada i Helsingfors
Header

Alumnträff på Milk+Chocolate

04.04.2014 09:58 | Skriven av Arcada i Alumn | Entreprenörskap

alumn

Medan det haglade för fullt utanför, samlades ett gäng glada alumner och studenter på Milk+Chocolate för att höra Rickard Lindgren berätta sin story som företagare i mitten på mars. Diskussionen handlade om projekthantering med olika kunder, och om hur viktigt det är med klar rollfördelning och att kommunikationen fungerar bland alla involverade i projektet. Maten var god och stämningen på topp! Bra diskussioner och tankar var det, och diskussionerna fortsätter igen på nästa alumnträff!

/Mia, Alumnkoordinator

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.