Arcadabloggen

Följ med bakom kulisserna på Högskolan Arcada i Helsingfors
Header

Åsa Rosengren belönas vid internationell konferens i New York

04.04.2014 10:03 | Skriven av Arcada i Arcada i världen | Utbildning

psa

Vi har glädjen att meddela att Åsa Rosengren som är överlärare på det sociala området kommer att belönas med the Emerging Practice-Research Scholar Award vid en internationell konferens (the Third International Conference on Practice Research) som hålls i juni i New York. Under konferensen kommer Åsa att presentera sitt abstrakt “An inclusive knowledge base for community-based research”. Åsas abstrakt är ett av de få som valts ut bland över 250 inskickade abstrakt från sammanlagt 22 länder. Hon kommer även att delta i workshopen Using Participatory Methods in Practice Based Research: Learning from Experience. Konferensen äger rum vid the Silberman School of Social Work at Hunter College i New York 9-11 juni 2014. Temat under veckan är ”Building bridges not pipelines: Promoting two-way traffic between practice and research”.

Lärarlaget på det sociala området gratulerar och önskar Åsa lycka till i New York!

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.