Arcadabloggen

Följ med bakom kulisserna på Högskolan Arcada i Helsingfors
Header

My Future Work 2014

22.01.2014 17:01 | Skriven av Arcada i Evenemang

Under gårdagen formade Arcadas stora torg en plattform där närmare tjugo företag fick träffa högskolans framtida talanger inom akutvård, det sociala området, energi- och miljöteknik, ergoterapi, fysioterapi, företagsekonomi, idrott och hälsopromotion, mediekultur (film, television och online media), informationsteknik, kulturproducentskap, process- och materialteknik, turism och vård. Under fyra timmar kunde deltagarna diskutera praktikplatser, projekt för kommande slutarbeten och många passade på att ta chansen och fråga våra gästande företag om arbetsplatser inför sommaren och efter examen.

På programmet för My Future Work 2014 stod även en rad intressanta föreläsningar, bland annat med Finlands enda man som använder titeln äventyrare, Patrick “Pata” Degerman och Jarkko Sjöman, expert på arbetssökning via sociala medier. På stora torget kunde man även under ledning av våra studenter och konferencierer Frida Johansson och Mathias Dahlqvist lyssna på Arcadaalumner som berättade om sitt eget företagande och gav tips och idéer inför framtiden.

Tack till alla er som deltog! Det blev en mycket trevlig dag i nätverkandets tecken!

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.